В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на

...
 В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на
Коментари Харесай

Мисис България Universe е майка на две деца и три кучета

 

В балната зала на Монтесито се организира 25-тото издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2023 “.

 

Повече от 300 бяха претендентките за короните на предварителния кастинг, а специфична комисия дефинира 11 финалистки, които се бориха за купите „ Мисис България Universe ”, „ Мисис Бългaрия Europe ”, „ Мисис България World ”, „ Мисис България International ”. Бяха определени и техни подгласнички.

 

Тази година документи бяха подали и няколко участнички от предходни години. Журито реши да не позволява нито една от тях, с цел да са равнопоставени. Но това не ги лишава от правото следващата година да аплайват отново.

 

 Запазва се наклонността интерес към състезанието да демонстрират омъжени дами с висше обучение и влиятелни специалности.

 

В първия тур участничките дефилираха с тоалети на Little black dress, а във втория – с техните близки и другари.

В трети тур показаха елегантните тоалети на КИАРА модерно на дизайнерката Гергана Апостолова.

 

Журито бе формирано от носителките на купата „ Мисис България “ през годините, сред които Илиана Карастоянова, Виктория Божилова,Станислава Василева, Валери Стефанова, Марина Цветанова, Росица Стойчева, Роксана Кирилова, Пламена Червенкова, Оксана Желяпова, Манита Вартан,  както и от представители на спонсорите в лицето на Даринка Кръстева – „ Дари Травел “, Гергана Апостолова, Станислав Чернаев, Ваня Ламбева, доктор Алит Керимов.

 

Гримът бе дело на Христина Герасимова, а прическите - на Ваня Гуленова.

 

Най-красивите омъжени дами на България получиха похвали от Боди Талк, Фитнес Пулс, Solar Power, Satori – лазарен и изящен център,  дарове на стойност над 2 хиляди лв., Дерма естетик и доктор Алит Керимов и диаманти от Cancri Jewery, както и процедури на стойност над 1000 лв. от Пламена Червенкова.

 

Както постоянно, състезанието бе привързан с благотворителна идея. Този път поддържа акцията „ Живот за Наталия “, майка на две слънчеви момиченца, която е болна от рак. Присъстващите събраха за нея над 2500 лв..

 

Водеща на вечерта бе вице „ Мисис Вселена “ Мариана Маринова.

 

А ето и наградените:

 

Подгласнички на Мисис България 2023 станаха:

 

Четвърта подгласничка– Десимира Лазарова- на 25 година от Благоевград, омъжена с едно дете. Завършила е готварство и кетъринг, а в този момент продължава образованието си в областта на модата и дизайна. Има бутик за облекла, през свободното време готви за възрастни хора.

 

Трета подгласничка е Кристина Илчева - на 33 години, фамилна и майка на прелестна щерка. Кристина е родена в един от най-красивите градове в България -  Пловдив. След сполучливото си довеждане докрай на музикалната гимназия, тя продължава своето обучение в университета за гражданска авиация в Санкт Петербург, специализирайки в региона на мениджмънта. В свободното си време, Кристина обича конна езда и се радва на адреналиновите чувства, които тя ѝ дава.

 

Втора подгласничка е Станислава Мутова -  на 36 година от Казанльк. Тя е майка на 3 деца. Заедно със брачна половинка си сполучливо развиват онлайн бизнес. Станислава интензивно се включва в разнообразни благотворителни дела, като тази година е провела две свои - за абитуриентка в потребност и за деца, лишени от родителска грижа и настанени в преходни жилища в кв. Горна Баня. Тя е ловджия на завършения и обича да пътува.

 

Първа подгласничка е Елена Малева – от  Гоце Делчев, щастливо омъжена от 19 години, майка на 3 девойки. Тя е лайф коуч, работи с дами, които изпитват компликации да основат любящи партньорски взаимоотношения, да отглеждат децата си умерено и в това време да градят кариера и да имат време за себе си. Писател и издател на „ Женски Дневник За Щастливи Дни “.

 

Титлата Майка на България бе присъдена на Валерия Иванова.  На 42 години от гр. София. Омьжена, с три деца. Завършила логика на психиката и работи като психолог в Главна дирекция „ Охрана " През свободното си време обича да се забавлява, както в компанията на фамилията си, по този начин и измежду другари.

 

Специална премия за най-хубаво показване получи Теодора Иванова - първа подгласничка на Мисис Бургас - на 43 г.  майка на 2 деца. По обучение е правист, работи като брокер на недвижими парцели. Обича да спортува, да пътешества и да рисува.

 

Приза за хармония получи Габриела Станкова  на 23 години майка на 2 деца. В момента цялото й време е концентрирано върху развъждането на децата. Обича да спортува, да прекарва свободно време със фамилията си измежду природата, да пътува и да посещава нови места.

 

Победителките в състезанието са:

 

Мисис България International

 

Елизабет Николова на 31 години от град Симитли. Омъжена и майка на две прелестни дъщери: Дара и Ивона. Работи като шеф връзки с клиенти в Американска Ай Ти компания. Учи за магистър компетентност “Здравен мениджмънт ”. Живяла е 13 години в Италия. Бивш модел и лекоатлетка - шампионка по тичане с трудности за 4 района в Италия. В България я връща любовта и ясното схващане, че камъкът си тежи на мястото. Иска да бъде образец за други хора, като им покаже, че фантазиите могат да се сбъдват и тук. Нейната фантазия е да стане диетолог и да напише кулинарна книга. Подкрепя благотворителни дела като: “Подари благополучие ” и “Шаро ”. Обича животните, и с наслада подава ръка в потребност. Вярва, че всяка стена може да се трансформира в прозорец с прелестна панорама.

 

Мисис България Europe

 

Румяна Иванова на 48 г от Варна.  Моделиер-конструктор, магистър по фешън стайлинг, притежател на фешън марка и ателие Тейлър, майка на две деца. В свободното си време спортува,  бивш играч по фитнес бикини. Обича да готви, да чете книги и да прекарва време с децата и фамилията си.

 

Мисис България World

 

Яница Жекова-Тонева, на 32 години от  Димитровград. Отдадена брачна половинка и майка на две деца. Отгледана с обич към книгите и четенето, тя възпитава и децата си в това. Пътешественик  по душа, счетоводител - по специалност. Носителка на приз за най-красива усмивка. За нея фамилията е приоритет. Тя е енергична, лъчезарна и оптимистична. Обича да е потребна и да прави хората щастливи.

 

Мисис България Universe

 

 Виктория Джумпарова -  на 37 години от София, майка на две деца и три кучета. Бивш професионален модел с над 20 години опит. Работила е както в България по този начин и на международните фешън сцени. Майка и стопанка, подкрепя фамилния бизнес, който е обвързван с верига заведения за здравословно хранене Арнолд Фууд. Виктория е приела за свое предопределение идеята, която пази от дребна, обвързвана с грижата за бездомни животни.

 

Снимки: Качество, дизайн, акуратност

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР